12 ciudățenii din Coreea de Sud pe care localnicii nu se grăbesc să le împărtășească străinilor

Fiecare turist știe că Coreea de Sud este absolut diferită. Și dacă unele lucruri sunt evidente imediat (de exemplu, gastronomia specifică), atunci doar cei care au trăit acolo știu despre unele ciudățenii specific acestei țări.

În acest articol vă prezentă cele mai ciudate obiceiuri și reguli pe care localnicii le respectă.

1. Femeile coreene își acoperă genunchii cu o pătură.

Majoritatea femeilor își pun o pătură pe genunchi, chiar și atunci când este cald în locuință sau pe stradă. Acestea sunt folosite de idolii pop, și oaspeții emisiunilor de televiziune și de femeile coreene în cafenele, restaurante și alte locuri publice. Recurg la acest gest pentru a-și acoperi genunchii în cazul în care poartă o fustă mini, precum și pentru a proteja spațiul personal.

2. Fetele își acoperă gura atunci când râd.

În trecut, fetelor li s-a insuflat că râsul nu este feminin. Dacă vezi o coreeană care își acoperă gura, cel mai probabil ea râde, nu cască din plictiseală.

3. În aspectul exterior feminin, sunt apreciate liniile V și S.

Bărbia în formă de V și silueta în formă de clepsidră sunt considerate etalon al frumuseții feminine.

4. În sezonul ploios coreenii nu stau închiși în casă.

Sezonul ploios începe în iulie-august. În ciuda inundațiilor, coreenii ies din casă și își continuă viața.

5. În spitale nu hrănesc mai rău decât în restaurante.

În fiecare zi, în spitalele coreene pacienții au parte de un menu variat de bucate tradiționale.

6. Anul de studii începe în martie, iar studenții luptă pentru un loc la lecții.

Înainte de a începe studiile, studenții urmează o pregătire specială la facultate. Timp de 2 zile și 1 noapte, studenții studiază istoria universității și fac cunoștință unul cu altul.

Coreenii înșiși aleg cursuri pentru studiu, iar programul este plasat pe site-ul universității. Numărul locurilor la curs este limitat: în același timp, la o prelegere pot asista între 60 și 100 de persoane. Pentru disciplinele de specialitate, locurile sunt ocupate în doar câteva minute.

7. Coreenii nu comunică cu un bărbat sau o femeie dacă sunt într-o relație.

Coreenii sunt de părere că prietenia dintre un bărbat și o femeie nu există. Prin urmare, atunci când sunt într-o relație, aceștia nu mai comunică cu alte femei sau alți bărbați.

8. Un bărbat din Coreea de Sud nu va începe o relație cu o femeie mai plinuță decât el.

În Coreea de Sud, nu veți găsi un cuplu pe străzile în care o fată este mai înaltă sau mai plinuță decât un bărbat. Locuitorii țării urmează o serie de reguli stricte atunci când își aleg partenerul.

9. Coreenilor le place să-și încălzească mâinile.

Dacă vă aflați într-un salon de frumusețe coreean sau un alt loc public, vi se va propune să vă încălziți mâinile cu o sticla cu apa fierbinte .

10. În școli există o patrulă formată de părinți elevilor.

În fiecare zi, 2 părinți patrulează în școală: verifică modul în care se desfășoară procesul educațional și păstrează ordinea. Părinții, de asemenea, gustă din bucatele oferite copiilor la școală, pentru a înțelege cât de bine sunt hrăniți copiii lor. Când mamele și tații patrulează școala, își pun o uniformă, au un program care indică la ce oră și ce ar trebui să facă. În timpul liber se relaxează într-o cameră specială.

11. Părinții coreeni își însoțesc întotdeauna copiii.

Părinții coreeni își însoțesc întotdeauna copiii, iar dorința de a crește o personalitate independentă nu este încurajată. Adesea, doar tații lucrează în familie, iar mamele se ocupă de creșterea și educația copilului. Indiferent ce face copilul, mama trebuie să participe foarte activ la tot.

12. Pentru un somn profund nu este nevoie de liniște și întuneric.

Ce părere aveți de aceste reguli?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *