Într-o dimineata, pe treptele Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj rasare un penis.

Într-o dimineata, pe treptele Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj rasare un penis. Pe la sase-sase jumatate, il vede femeia de serviciu. Ce curios, gandeste ea:

Al lui Vasile portarul nu-i, al lui Ghita de la cantina nu-i, al lui Gheorghe de la centrala nu-i… Nu stiu al cui e!
Pe la opt-opt si jumatate, urca scarile si asistenta. Se opreste, curioasa, si-l studiaza cu atentie, facand calcule:

Al decanului Ionescu nu-i, al profesorului Dumitrescu nu-i, al studentului Popescu iara nu-i… Nu stiu al cui e!
Pe la zece-zece si jumatate, urca treptele si o studenta la Medicina. Vede chestia si, curioasa se opreste. Se uita de aproape, o intoarce cu tocul pe toate partile, dupa care conchide:

No, ca asta nu-i din Cluj!

CITESTE SI URMATORUL BANC ⤵️

O tipă într-o fustă foarte strâmta şi scurta doreşte să se urce în autobuz. Da să ridice piciorul pe scară… dar ce să vezi întâlneşte privirea călătorilor atenţi la mişcare – se vedea cam totul….

BONUS MAXIBANCURI:

Un francez, un rus și un ardelean sunt prinși de canibali în jungla amazoniană. Înainte să-i mănânce, canibalii se oferă să le îndeplinească o ultimă dorință. Francezul cere o femeie, și după ce o primește este aruncat în oala uriașă de ciorbă a tribului. Rusul cere o votcă, și după ce o primește este aruncat alături de francez în aceeași oală. Ultima dorință a ardeleanului este ca fiecare canibal din trib să treacă pe rând să-l pălmuiască. Cu toate că li se pare ciudată dorința ardeleanului, canibalii trec pe rând și-l pălmuiesc. După ce-l pălmuiește și ultimul, ardeleanul scoate de sub haină o pușcă mitralieră și-i împușcă pe toți. Atunci, rusul scoate capul din oală și-l întreabă pe ardelean:
— Păi, bine bă, pretenaș, dacă ai avut pușcă, de ce nu i-ai împușcat de la început și ne-ai lăsat să ne perpelim atâta?!
— No, păi, nu eram îndeajuns de nervos!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *