Bancul zilei: Ion pleacă în America Prin anii 90, pleacă Ion în America. La plecare, Maria îi spune:

Bancul zilei: Ion pleacă în America

Prin anii 90, pleacă Ion în America. La plecare, Maria îi spune:

Ma Ioane, nu vreau cine stie ce, doar sa-mi aduci o pereche de chilotei, ma…

– Bine tu, Marie, ti-aduc, cum sa nu…

Pleaca Ion, iese pe poarta, la care Maria striga dupa el:

– Ma Ioane, si-o fundita de legat parul, ma!

– Da tu, da!

Ajunge Ion in America, cauta un magazin mare, iar la intrare sta scris: «Cine cauta un lucru si nu il gaseste in magazinul nostru, va fi rasplatit cu o mie de dolari». Ion merge la raionul de lenjerie intima si cere:

– Vreau si eu o pereche de chilotei cu fundita pentru legat parul…

Vanzatoarea da fuga la patron:

– Sefule, a venit un roman si mi-a cerut chilotei cu fundita pentru legat parul… si nu avem! Ce fac, ii dau mia de dolari sau nu?

Da-i repede banii si sa plece, ca nebunul asta ne-o cere apoi si izmene cu cofraj pentru oua… Si nici de alea nu avem.

BONUS:

S-a intors acasa mai devreme acasa si l-a prins pe sotul sau in flagrant, in pat cu o tanara. Fiind socata si furioasa, ea a strigat la el:

– Esti un nemernic! O sa dau imediat divort!

Iar sotul i-a raspuns linistit:

– Iubito, intr-un minut iti voi explica totul.

El a inceput sa povesteasca:

– Dupa ce mi-am incheiat ziua de munca, ma indreptam spre masina si am vazut o fata murdara si foarte slaba. Cand mi-a spus ca nu mancase de patru zile, am adus-o acasa la noi. I-am incalzit pastele de ieri, pe care tu ai hotarat sa nu le mai mananci, ca sa nu te ingrasi. Ea era intr-atat de flamanda, incat a mancat totul in cateva secunde!

Apoi i-am propus sa faca un dus. Am hotarat sa-i ofer niste haine curate. De aceea, i-am dat blugii tai de designer, pe care i-ai cumparat, dar nu i-ai imbracat niciodata, pentru ca sunt prea stramti.

I-am dat lenjeria intima, pe care ti-am daruit-o de ziua ta, dar tu niciodata nu ai imbracat-o. Apoi am gasit bluza, pe care ti-a daruit-o sora mea de Craciun, insa tu ai considerat ca este prea ridicola.

De asemenea, i-am dat si ghetele tale, pe care le-ai cumparat dintr-un butic scump, insa niciodata nu le-ai purtat, deoarece una dintre angajatele tale are o pereche similara.

Ea era nemaipomenit de recunoscatoare pentru ajutor, iar cand am condus-o pana la usa, m-a intrebat: «Crezi ca ar mai fi pe aici ceva ce sotia ta nu mai foloseste?»

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *